Režiser “Dunkirka”: Harry Styles je dobio ulogu jer ima lice kakvo je potrebno!

Christopher Nolan, režiser filma “Dunkirk”, prvog u kome je glumio Harry Styles konačno je progovorio o njegovom angažmanu, objasnivši da član One Directiona jednostavno ima lice koje mu je bilo potrebno.

Ipak, nije ono što mislite – Harry nije angažovan zbog svoje lepote već jer Nolan smatra da on izgleda kao osoba koja je živela u periodu oko Drugog svetskog rata. “Harryjev lik nije glamurozan. To nije uloga za samopromociju. On se i nije trudio da se gura u plan. On je skroman momak koji nije želeo pažnju. Dobio je ulogu između ostalog zato što ima lice kao neko iz tog perioda istorije”, kaže on.

“Njemu je bilo super što se radnja filma ne vrti oko njega, što je samo bio deo tima. Svi glumci su bili zajedno, baš kao vojnici koje su igrali i podržavali su se”, zaključuje on. “Dunkirk” ima velike šanse da bude nominovan i za Oskara a Harry trenutno i ne razmišlja o novim ulogama.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Član slavnog bojbenda: Da smo mi imali internet, bili bismo popularni kao 1D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.