Kako Directionerke ovo podnose? Harry sav prljav i krvav!

11881787_1082157615129749_1792653022_n

Svi oni koji misle da je Harry Styles nekakav šminker koji u životu nije držao lopatu u rukama ili da se onesvesti kad vidi prljavštinu treba da zaćute, jer pevač 1D trpi neverovatnu torturu na severu Francuske!

Harry snima film “Dunkirk” a ta ratna uloga od njega zahteva mnogo napora koji podrazumeva hladno vreme, mnogo boravka u vodi i prljavštinu kakva je nezamisliva u 21. veku! Šta Harry trpi najbolje pokazuju nove slike sa snimanja gde ga vidimo svog u kombinaciji blata i (lažne) krvi dok se vozika brodićem po uzburkanom moru!

Sam režiser Christopher Nolan tera glumce da što više borave u nehumanim uslovima kako bi se što bolje uživeli u ulogu a scenaristi su već ranije hvalili Harryja jer se uopšte ne buni i sluša sve što mu se kaže, bez pogovora!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/One Direction

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  A kad će onda povratak 1D? Harry započinje solo karijeru tek naredne godine!

5 thoughts on “Kako Directionerke ovo podnose? Harry sav prljav i krvav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.