Nove pohvale na račun Harryja: “On je neverovatno dobar dečko, videćete njegov talenat u filmu!”

CoUYkvHWcAAGBlh

Harry Styles još uvek snima svoji prvi film, “Dunkirk” a njegov kolega sa snimanja, Cillian Murphy priča baš ono što Directioneri žele da čuju!

Neverovatno je kakav utisak Harry ostavlja na sve ljude sa snimanja a Cillian je već ko zna koja osoba po redu koja kaže da mu je pravo zadovoljstvo bilo upoznati ga. “On je sjajan dečko, baš sam uživao radeći s njim”, priča glumac. “Ne pojavljujemo se zajedno u scenama ali mislim da on bez problema prelazi iz muzike u film. On je zaista, zaista divan momak – jako je harizmatičan i super smo se zabavljali.

Iako se fandom brine da li će Harry dobiti prosto kakav zaslužuje, Cillian uverava Directionere da režiser Chris Nolan zna šta radi. “Znate, on neće da uzme nekog da mu glumi tek tako bezveze. On traži samo jako talentovane osobe a ja sam siguran da će Harry biti neverovatan!”

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Miljenik: Harry je ubedljivo najtvitovaniji član 1D, Zayn na trećem mestu!

One thought on “Nove pohvale na račun Harryja: “On je neverovatno dobar dečko, videćete njegov talenat u filmu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.