Revolucija: Epizoda Disney serije “Bia” biće objavljena na YouTubeu odmah nakon prikazivanja na TV-u!

Od 24. juna sa prikazivanjem kreće Disney serija koja menja “Soy Lunu”, ali i koja postavlja nove standarde, jer posle emitovanja prve epizode, ona će biti objavljena na YouTubeu i dostupna čitavom svetu za gledanje! Ovo će sigurno uticati se popularnost serije raširi mnogo brže nego što je to bio slučaj sa “Soy Lunom” ili “Violettom”.

Ipak, kako je serija na španskom jeziku, pitanje je koliko će to značiti ljudima sa drugih govornih područja. Engleski titl bio bi poželjan, ali bićemo iznenađeni ukoliko se to desi. Isto tako, nismo baš sigurni da li se ovo odnosi samo na prvu epizodu, ili će čitava serija biti objavljivana na ovaj način, pa ćemo morati da sačekamo 24. jun i premijeru kako bismo dobili odgovor na to pitanje.

Sama serija govori o grupi kreatora digitalnog sadržaja koji su okupljeni u udruženje “El fundom” gde stvaraju prijateljstva, rivalstva i gde se naravno dešavaju i romanse. Ekipu predvode glumci nepoznati široj javnosti, ne računajući par njih koji su se okušali u “Soy Luni” ili “Alex & Co”.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Pogledajte trejler za "Biu", novu seriju u kojoj glumi i Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.