Revolucija: Epizoda Disney serije “Bia” biće objavljena na YouTubeu odmah nakon prikazivanja na TV-u!

Od 24. juna sa prikazivanjem kreće Disney serija koja menja “Soy Lunu”, ali i koja postavlja nove standarde, jer posle emitovanja prve epizode, ona će biti objavljena na YouTubeu i dostupna čitavom svetu za gledanje! Ovo će sigurno uticati se popularnost serije raširi mnogo brže nego što je to bio slučaj sa “Soy Lunom” ili “Violettom”.

Ipak, kako je serija na španskom jeziku, pitanje je koliko će to značiti ljudima sa drugih govornih područja. Engleski titl bio bi poželjan, ali bićemo iznenađeni ukoliko se to desi. Isto tako, nismo baš sigurni da li se ovo odnosi samo na prvu epizodu, ili će čitava serija biti objavljivana na ovaj način, pa ćemo morati da sačekamo 24. jun i premijeru kako bismo dobili odgovor na to pitanje.

https://youtu.be/0myQ7-lXBfM

Sama serija govori o grupi kreatora digitalnog sadržaja koji su okupljeni u udruženje “El fundom” gde stvaraju prijateljstva, rivalstva i gde se naravno dešavaju i romanse. Ekipu predvode glumci nepoznati široj javnosti, ne računajući par njih koji su se okušali u “Soy Luni” ili “Alex & Co”.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pogledajte trejler za Disney seriju "Bia" sa prevodom!

3 thoughts on “Revolucija: Epizoda Disney serije “Bia” biće objavljena na YouTubeu odmah nakon prikazivanja na TV-u!

  1. Famozo zasto vise nema obavijesti o ovoj seriji?Mislim ne postavljate nikakve detalje o njoj ili o privatnim zivotima glavnih glumaca sto je, po meni, prava steta.Nadam se da cete mi odgovoriti na pitanje.Svakako hvala 🙂

      1. U redu.Bas steta.Pitam se da li bi interes bio veci kada bi se vise postavljalo vijesti o njoj, jer se cini kao ok serija.Svakako hvala na odgovoru 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.