Tačno je pet godina od kraja: Znate li zašto je “Wizards of Waverly Place” jedna od najboljih Disney serija ikad?

Selenatori su 6. januara obeležili pet godina od emitovanja poslednje epizode serije uz koju su mnogi od njih i zavoleli Sel ali čak i ako niste član fandoma, trebalo bi da znate da je ovo jedna od najvažnijih serijala za mlade koju je Disney objavio.

“Wizards of Waverly Place” osvojio je čak tri Emmy nagrada (daleko najvažnija nagrada u oblasti TV programa) i to za najbolji dečiji program. One su stigle za prvu i poslednju sezonu ail i za “Wizards of Waverly Place: The Movie”. Još impresivnije, poslednju epizodu gledalo je neverovatnih 10 miliona ljudi što tu epizodu čini nagledanijom od svih epizoda svih serija emitovanih na Disneyu!

Serija je imala čak 106 epizoda čim je oboren rekord po dužini trajanja serije na Disneyu i on do danas nije ugrožen. Doduše, “Violetta” ima čak 240 epizoda ali ona je deo posebnog, južnoameričkog Disneya. Selena Gomez bezbroj puta je govorila koliko je ponosna na ovu seriju i kako se nikad neće kajati što ju je snimila. Iako ima 24 godina, ona se i dalje nada da će se pojaviti prilika da se stara ekipa okupi i ponovo nešto snimi!

Iako je serija kod nas emitovana sa zakašnjenjem i iako je dostupna samo na kablovskim televizijama, naši Selenatori itekako su je ispratili i i dalje nam često šalju kvizove o njoj koje pritom uvek uradi nekoliko hiljada vas. Kao što smo najavili, u našom muzičkoj prodavnici uskoro će se pojaviti iz “Wizards of Waverly Place” muzički CD koji se do sad uopšte nije prodavao u našem regionu.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Justin Bieber me je zlostavljao

6 thoughts on “Tačno je pet godina od kraja: Znate li zašto je “Wizards of Waverly Place” jedna od najboljih Disney serija ikad?

  1. Ubedljivo jedna od najboljih serija! Gledala sam je godinama ii znam svaku epizodu napamet 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.