Hrabro: Lea Stanković se slikala u donjem vešu, pa odmah dobila komentar od svoje mame!

Lea Stanković danas je objavila novu fotku na Instagramu, što ne bilo za neku posebnu priču da nju ovde ne vidimo samo u belom donjem vešu! Ne treba ni govoriti da je ova fotka za samo sat prešla 25 hiljada lajkova pa je izvesno da će postati možda i njena najpopularnija slika do sad!

Slika naravno nije vulgarna, a Lea je naravno i punoletna, mada su komentari kao što očekujete, različiti. Ima i onih koji misle da ova fotografija neprimerena zbog toga što Leu prati veliki broj veoma mladih osoba, ali mi verujemo da je ona dobro razmislila o svemu i da nije na nama da to ocenjujemo.

Lea je na svoj story odmah okačila i komentar svoje mame Violete koja joj kaže, “Ljubavi mamina, moramo hitno u kupovinu neke garderobe, vidim i ti nemaš kao i Sara šta da obučeš.” Kakvo je mišljenje o ovoj fotki?

Autor: Famoza.net

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Katarinin kviz: Da li je na slici Lea Stanković ili njena dvojnica?

4 thoughts on “Hrabro: Lea Stanković se slikala u donjem vešu, pa odmah dobila komentar od svoje mame!

  1. BOZE NE TRBA SE TAKO OBLACITI MOZDA JE PRATE DECA OD 5 GODINA I VIDI TU GOLOTINJU KOJA PSUJE U VIDEIMA NE VREDJAM JE ALI JE PRETERALA I TO JE PREGLUPO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.