Razočarala se: Veza Taylor Swift i Calvina Harrisa već pri kraju?

taylor-calvin-kiss-bbma

Kao nikad ranije, tabloidi su svoju pažnju skoncentrisali na Taylor Swift a sad tvrdi da ljubav između nje i Calvina Harrisa brzo nestaje i da neće još dugo potrajati!

Kako piše OK! magazin, sasvim je vidljivo da oni više nisu tako prisni. “Niti Calvin niti Taylor više ne iskazuju ljubav jedno drugome na društvenim mrežama i to mnogo govori.” Američki mediji tvrde kako problemi postoje već neko vreme i da su se pojavile i pre nego što je Calvin Harris odustao od pojavljivanja na MTV VMA pa je Taylor tamo otišla bez njega. “Taylor je zaista videla pravog momka za sebe u Calvinu ali sad se pita da li je sve što se dešavalo u poslednjih meseci bilo laž. Ovo nije samo mali problem, verovatno je u pitanju kraj”, priča jedan neimenovani izvor.

Taylor-Swift-and-Calvin-Harris

Navodno, prijateljice već govore Tay da je vreme za raskid, naročito jer se pevačici ne sviđa koliko Calvin može biti agresivan na Tviteru, kao kad je žestoko napao Zayna Malika. “Njoj je bilo divno to što je on pbrani ali sad bi više volela da on ume da kontroliše svoje ponašanje i da shvati kako javni izlivi gneva ne rešavaju probleme.” Slažemo, se tabloidi definitivno nisu pouzdan izvor informacija ali Taylor i Calvin u poslednje vreme u javnosti definitivno ne pokazuju kako su par!

Pročitajte još  iHeartRadio Music Awards: Dominacija BTS-a i Eda Sheerana, ogroman uspeh Louisa Tomlinsona i sjajan nastup Camile Cabello!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.