Nove optužbe na račun Taylor Swift: Mrtva pijana zove Calvina Harrisa i preklinje ga da joj se vrati!

Taylor Swift i dalje je omiljena meta tabloida a najnovij glasila predstavlja je kao pijanicu koja proganja Calvina Harrisa i moli ga da njih dvoje ponovo budu zajedno!

“Taylor nije u stanju da zaboravi Calvina”, piše National Inquirer. “Ona misli da je odbacila odličnog čoveka. Kad god se napije, pokrenu joj se emocije. Uoči Božića, ona je u alkoholisanom stanju vala Calvina da mu čestita praznike ali se to pretvorilo u njeno preklinjanje da joj oprosti i priznanje da ga je mnogo povredila. Narednog dana kad se probudila, bilo joj je žao tih reči”.

Međutim, Gossip Cop demantuje ovu vest uz navode da ovaj tabloid uvek štampa krajnje neverovatne priče. U njemu je nedavno objavljena i priča kako je Taylor Swift napustila Selenu Gomez nakon što je ona otišla na lečenje jer je smatra neizlečivom narkomankom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #128 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

3 thoughts on “Nove optužbe na račun Taylor Swift: Mrtva pijana zove Calvina Harrisa i preklinje ga da joj se vrati!

  1. O Boze!!! Sta jos nece izmisliti. Brt,Tay je kraljica,na koju svi Swiftiei mogu biti ponosni,jer je idol za primer. Da li mislite da bih ja,i jos milioni njenih Swiftia,bili Swiftie da znamo da je takva? Kakve osobe postoje na ovom svetu.
    ProudSwiftieForeverAndEver!!!

  2. Ovi mediji mi idu na zivce,prvo optuzuju Justina pa Taylor,koje sledeci Sel ili Ari?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.