“Varala je Calvina dok je bila u vezi s njim”: Nove žestoke optužbe na račun Taylor!

Taylor-Swift-Calvin-Harris-Holiday-Snaps-Photos-2-Vogue-16March16-Calvin-Harris-Instagram_b

Stižu potvrde onoga o čemu se priča već neko vreme a što je sugerisao i sam Calvin Harris a to je da se Taylor Swift viđala sa Tomom Hiddlestoneom još dok je zvanično bila u vezi sa Calvinom!

Kako prenose mediji, Calvin je za nju bio prošlost još pre nego što je Calvin Harris završio u bolnici zbog sudara, negde u maju mesecu. “Svet konačno spoznaje ko je prava Taylor Swift. Činjenica je da je ona upoznala Toma u februaru i da su od tad stvari počele da se odvijaju brzo. Odustala je od Calvina mnogo ranije nego što je to pokazala u javnosti”, piše The Sun.

Taylor i Tom prvi put su snimljeni u maju na Met Gala, gde smo ih videli kako plešu. Međutim, tad niko uopšte nije ni pretpostavljao da su oni čak i bliski prijatelji, a pogotovu ne par. Calvin je u svojim izlivima na Instagramu i Twitteru izjavljivao kako se lično oseća povređenim i da je o tome da ga je Taylor napustila zbog drugog momka čitao o medijima jer mu to ona nikad nije saopštila licem u lice.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  AMA 2019: Najviše nominacija za Ari, Taylor, Billie i Post Malonea, glasajte odmah!

5 thoughts on ““Varala je Calvina dok je bila u vezi s njim”: Nove žestoke optužbe na račun Taylor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.