“Varala je Calvina dok je bila u vezi s njim”: Nove žestoke optužbe na račun Taylor!

Taylor-Swift-Calvin-Harris-Holiday-Snaps-Photos-2-Vogue-16March16-Calvin-Harris-Instagram_b

Stižu potvrde onoga o čemu se priča već neko vreme a što je sugerisao i sam Calvin Harris a to je da se Taylor Swift viđala sa Tomom Hiddlestoneom još dok je zvanično bila u vezi sa Calvinom!

Kako prenose mediji, Calvin je za nju bio prošlost još pre nego što je Calvin Harris završio u bolnici zbog sudara, negde u maju mesecu. “Svet konačno spoznaje ko je prava Taylor Swift. Činjenica je da je ona upoznala Toma u februaru i da su od tad stvari počele da se odvijaju brzo. Odustala je od Calvina mnogo ranije nego što je to pokazala u javnosti”, piše The Sun.

Taylor i Tom prvi put su snimljeni u maju na Met Gala, gde smo ih videli kako plešu. Međutim, tad niko uopšte nije ni pretpostavljao da su oni čak i bliski prijatelji, a pogotovu ne par. Calvin je u svojim izlivima na Instagramu i Twitteru izjavljivao kako se lično oseća povređenim i da je o tome da ga je Taylor napustila zbog drugog momka čitao o medijima jer mu to ona nikad nije saopštila licem u lice.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift poručuje svojoj BFF: Ti si zrak svetlosti u mom životu!

5 thoughts on ““Varala je Calvina dok je bila u vezi s njim”: Nove žestoke optužbe na račun Taylor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.