Ništa od toga: Calvin Harris i Taylor Swift ne žele da žive zajedno!

Taylor Swift and Calvin Harris arrive back to their apartment after having lunch at The Spotted Pig in Tribeca, NYC. Pictured: Taylor Swift and Calvin Harris Ref: SPL1038406  280515   Picture by: Sharpshooter Images/Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Calvin Harris i Taylor Swift ne kriju koliko se vole ali to ne znači kako njih dvoje razmišljaju o tome da započnu zajednički život.

“U ovom trenutku, Calvin i Taylor ne traže zajednički dom niti planiraju da žive jedno kod drugog”, priča jedan izvor za HollywoodLife. “Oboje imaju jako puno obaveza pa o tome nisu ni razmišljali. Istina je da su sad srećni tu gde jesu”. Drugi insajder tvrdi kako oboje smatraju da je za tako krupan korak još prerano. “Njihova veza je mlada i ne treba žuriti. Sve je sad super i oni ne žele da kvare svoju sreću. Možda će se skrasiti za godinu dana ali sad je prerano.” Mediji su već ranije pisali kako je Calvin odsedao u Taylorinom apartmanu u Njujorku i da tamo već ima nešto svojih stvari.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nov nivo opsesije? Porodica umesto božićne jelke okitila grob Taylor Swift iz spota!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.