Razmaženi: Predstavnici Slovenije na Evroviziji izazvali bes medija!

Slovenija je uspela da se plasira u finale ovogodišnje Evrovizije, ali sad će protiv sebe imati dobar deo javnosti nakon što su se oni na konferencije za medije ponašali u stilu razmaženih zvezda, iako su van granica svoje zemlje u potpunosti nepoznati i tek treba da se dokazuju.

Zala Kralj i Gašper Šantl koji su inače i par poručili su novinarima da im postavljaju glupa pitanja, jer im se nije dopalo ono vezano za to pod kojim rednim brojem bi voleli da nastupaju u finalu. “Pa, ovakva dosadna pitanja su razlog zašto želimo da odemo kući u sred intervjua. Tako da ne znam”, rekao je Gašper i izazvao negodovanje.

Novinari širom sveta već negativno pišu o svemu, ali i fanovi koji dodaju i da je Zala Kralj sve vreme izgledala potpuno nezainteresovana, kao i da je kukala kako joj smeta klima uređaj. Ovakve ponašanje im definitivno neće pomoći, kao ni izjave da misle da im mesto nije na Evroviziji, ali da ipak učestvuju kako bi promovisali svoju muziku.

Autor: Famoza.net

Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Posebni momenti na sceni Evrovizije: Madonna otpevala dve pesme, zablistale i zvezde iz prethodnih godina takmičenja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.