Grandiozno prvo veče Evrovizije: Naša Nevena Božović ispunila sva očekivanja, pogledajte ko se sve plasirao u finale!

Sinoć je otvoreno takmičenje za pesmu Evrovizije 2019. godine, i ovaj šou koji se ove godine održava u Tel Avivu startovao je odlično, sa nastupima koji su oduševili mnoge, a predstavnica Srbije Nevena Božović opravdala je sva velika očekivanja koja smo od nje imali, jer se plasirala u finale takmičenja!

Naša Nevena je branila boje Srbije grandioznom baladom “Kruna” koja je zahvaljujući neverovatnom vokalu i emociji, ali i efektima na sceni koji su pridodali magiju ovoj pesmi, uspela da osvoji Evropu i plasira se u finale bez problema! Od zemalja na Balkanu veliki favorit bila je i Grčka koja je takođe prošla, a posebne pohvale već mesecima dobija i Slovenija koja je pesmom “Sebi” takođe obezbedila kartu za finale!

Veče je otvorila Netta, prošlogodišnja pobednica koja se proslavila neobičnom pesmom “Toy”, a takmičarski deo otvorio je Kipar pesmom “Replay” koja se takođe plasirala. Finalisti, sve u svemu, nisu bili iznenađenje, jer su ova imena od početka probi bila među favoritima, pa su tako prošle i Australija, Češka i Belorusija koja ove godine ima najmlađu predstavnicu!

Ostavljamo vam listu plasinarih u finale, a vi nam javite ko je bio vaš favorit!

Grčka – Katerine Duska, “Better Love”

Belorusija – ZENA, “Like It”

Srbija – Nevena Božović, “Kruna”

Kipar – Tamta, “Replay”

Estonija – Victor Crone, “Storm”

Pročitajte još  Treća runda počinje: Odaberi koju zvezdu će Ryan nacrtati!

Češka – Lake Malawi, “Friend Of A Friend”

Australija – Kate Miller-Heidke, “Zero Gravity”

Island – Hatari, “Hatrið mun sigra”

San Marino – Serhat, “Say Na Na Na”

Slovenija – Zala Kralj & Gašper Šantl, “Sebi”

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Grandiozno prvo veče Evrovizije: Naša Nevena Božović ispunila sva očekivanja, pogledajte ko se sve plasirao u finale!

  1. Gledala sam jucer i stvarno me je iznenadilo kako je island proso.Vjerovatno su ovi oglusili pa vise nisu nista culi jer stvarno su bili glasni i najezila sam se ……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.