Taylor Swift ne zna kako se peru noge!

Taylor je gostujući u šou Ellen DeGeneres dobila svakakva pitanja, pa i to da li pere noge kad se tušira ili ne. Iako to pitanje deluje bezazleno jer valjda treba prati svaki deo svog tela bez izuzetka, ona je nesvesno otkrila da zapravo i ne zna kako to da uradi, već da je sve vreme u zabludi!

“Ja perem noge, jer kad brijete noge, da pena za brijanje služi i kao sapun, zar ne?”, rekla je Taylor, a Ellen se složila. “To se onda računa? Super, znači da sam na pravoj strani istorije”, zaključila je muzičarka. Dok se Ellen čudila zašto Taylor brije noge svaki dan, našalivši se da to znači da je ona baš dlakava, ali internet se više bavio njenim elementarnim nepoznavanjem higijene.

Pena za brijanje naravno nikako nije zamena za sapun, što Taylor očigledno ne zna, a to posebno dobija na značaju jer se ovih dana vode burne rasprave na internetu po tom pitanju. Dok jedni tvrde da ne trljaju noge sapunom jer je sapunica sa gornjeg dela tela svakako spušta na donji, drugi, koji su po nama u pravu kažu da svakom delu tela treba posvetiti pažnju!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Taylor Swift ne zna kako se peru noge!

  1. Bukvalno ljudi ce traziti bilo koji razlog samo da kazu da Taylor Swift radi nesto pogresno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.