Svi favoriti za pobedu su tu: Pogledajte koje zemlje su se plasirale u finale Evrovizije u drugom polufinalu!

Nakon prvog polufinala u utorak gde se naša Nevena Božović plasirala u finale takmičenja za pesmu Evrovizije, sinoć je održano i drugo polufinale, u kom je bilo dosta očiglednije ko će uspeti da se izbori za finale, jer su skoro svi favoriti kladionica i fanova nastupili upravo sinoć, tako da nije nikakvo čudo što su oni i prošli u finale!

Čuveni „favoriti“ već dugo su Švajcarska, Rusija i Švedska, a Holandija je već dugo najslušanija od ovogodišnjih pesama i vodi na svim kladionicama kao ubedljiv favorit za pobedu – sve ove zemlje su sinoć imale svoj nastup i predstavile se publici, i sve njih ćemo ponovo gledati u subotu u velikom finalu!

Od naših komšija uspela je Severna Makedonija da se plasira u finale i njihova moćna pesma „Proud“ se jako lepo kotira na kladionicama, dok se Hrvatska i pesma „The Dream“ nisu plasirale i takmičenje se ovde završava za njih. U finalu ćemo gledati i Azerbejdžan koji se sve više penje i trenutno je peti favorit za pobedu, a u finalu neće izostati nijedna skandinavska zemlja osim Finske koja je eliminisana u utorak. Pogledajte celu listu plasiranih i javite nam utiske od sinoć!

Severna Makedonija: Tamara Todevska, “Proud”

Holandija: Duncan Laurence, “Arcade”

Albanija: Jonida Maliqi, “Ktheju tokës”

Švedska: John Lundvik, “Too Late For Love”

Rusija: Sergey Lazarev, “Scream”

Azerbejdžan: Chingiz, “Truth”

Pročitajte još  Posebni momenti na sceni Evrovizije: Madonna otpevala dve pesme, zablistale i zvezde iz prethodnih godina takmičenja!

Danska: Leonora, “Love is Forever”

Norveška: KEiiNO, “Spirit in the Sky”

Švajcarska: Luca Hannï, “She Got Me”

Malta: Michela, “Chameleon”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Svi favoriti za pobedu su tu: Pogledajte koje zemlje su se plasirale u finale Evrovizije u drugom polufinalu!

  1. Iako mi Sj. Makedonija stvarno nije bila nešto, prošla je kao i mi samo zbog moćnih vokala, a i tekst pjesme je fantastičan.
    Za Albaniju sam jako razočarana što je prošla, jer opet se politika upliće kao i svake godine 😑. Bilo kako bilo Rusija i Švajcarska su mi ovogodišnji favoriti, rame uz rame sa Australijom i Italijom.
    Krivo mi je što Poljska i Mađarska nisu prošle u prvom polufinalu, kao i Armenija u drugom.

  2. Meni se sve više čini da se pojedini ljudi iz Srbije vesele što je Roko ispao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.