Ne zaboravljaju: Liam Payne i Louis Tomlinson pevali Niallu Horanu za rođendan!

Nedavno smo pisali da je Louis Tomlinson izjavio da se redovno čuje sa nekim članovima benda One Direction, pa je ta vest zagrejala srce Directionera. Za ovaj stari ali veliki fandom imamo još jednu lepu vest – momci se očigledno i dalje vole kao nekada jer Liam i Louis nisu zaboravili rođendan Nialla Horana, čak su mu čestitali javno!

Liam Payne i Louis Tomlinson su se 13. septembra našli na Coca-Cola Music Experience Festivalu u Španiji i to je već bila velika radost za fanove, a da sve bude još lepše, u jednom trenutku njih dvojica su se zajedno našli na bini! 13. septembar je važan datum za njihov bend jer je tada rođen njihov kolega Niall Horan, pa je to bila savršena prilika da mu na bini zapevaju “srećan rođendan!”

“Ima nešto što sam zaboravio da vam kažem danas, Louis se takođe krije ovde negde. Ni ja ni on nismo čestitali Niallu rođendan, pa šta kažete na to da mu zapevamo ovde na brzinu?” rekao je Liam pred oduševljenim fandomom, a tad se pojavio i Louis! Niall nije bio na licu mesta ali smo sigurni da je imao osmeh na licu gde god se tada našao.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Kul potez Louisa Tomlinsona: Tokom pauze, baviće se humanitarnim radom!

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.