Naughty Boy: Zayn Malik je derište, bolje mu je da ćuti i radi!

landscape-1434471620-gettyimages-470139156

Nakon izlaska iz One Directiona Zayn Malik samo izaziva probleme pa je sve manje ljudi koji ga podržavaju, uključujući i njegovog nekad bliskog prijatelja, Naughty Boya.

Naughty Boy stao je na Zaynovu stranu nakon što je on izašao iz benda pa je provocirajući 1D upao u veliku svađu sa Louisom Tomlinsonom. Ipak, Naughty i Zayn od jula više nisu prijatelji a sve zbog toga što je mladi pevač bio ubeđen da je Naughty Boy namerno objavio njegov muzički video, “No Type”. Ipak, producent kaže da se Zayn poneo jako nezrelo.

“Ja nisam objavio taj video”, priča on za The Guardian. “Muzičar Krept koji se pojavljuje u toj pesmi je to uradio. Stvarno to nisam bio ja. U svakom slučaju, video je procurio kasno, pesma je do tad već bila stara, znate? On se ponašao kao derište ali nismo se razišli zbog toga”, ističe Naughty Boy. Ipak, on se nada da će se Zayn što pre urazumiti. “Zayn je strašno talentovan a njegov glas je neverovatan iako to svet ne zna. Potrebno je da ćuti i da pusti muziku da govori umesto njega. On je sad samo bivši član 1D ali ja ga znam, on može biti mnogo više od toga.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Larry shipperi: Harry je u vezi sa Louisom, potvrdio nam je!

One thought on “Naughty Boy: Zayn Malik je derište, bolje mu je da ćuti i radi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.