Aviciijeva jeziva priča: Govorio sam mom menadžeru da ću umreti, a on me je primoravao da nastupam

DJ Avicii je pre svoje tragične smrti objavio dokumentarac “Avicii: True Stories” koji je sad u centru pažnje javnosti jer govori o problemima kroz koje je prošao i koji su ga nažalost i koštali života.

Avicii se 2016. povukao sa scene jer je imao ozbiljne probleme sa mentalnim i fizičkim zdravljem, uglavnom uzrokovanim alkoholom. Ipak, DJ je bio najviše razočaran ponašanjem svog menadžera koji ga je primoravao da radi preko svake granice razuma, toliko da je u toku samo jedne godine imao čak 320 nastupa!

“Govorio sam im da ću umreti. Toliko puta sam to rekao. Zato neću više ni da čujem kako bi trebalo da imam svirku. Moj menadžer Arash to zna i zato se osećam povređeno. On je rekao da bi trebalo joj više da nastupam i to kad njemu odgovora.” Najtužnije od svega, njegov menadžer je to i potvrdio, čak optuživši Aviciija da je lenj! “Problem je što on ne razume vrednost novca. On ne razume da njegove odluke loše utiču na druge ljude”, rekao je on tad.

Nažalost, sva šteta koja je mladom muzičaru načinjena do tad je bila prevelika, a iako zvaničan razlog smrti još nije objavljen, policija tvrdi da se ne radi o ubistvu ili samoubistvu. To nas upućuje da je Avicii preminuo usled lošeg fizičkog stanja, odnosno jer je neki od njegovih organa prestao da radi.

Pročitajte još  Jasmina nam šalje kviz o Aviciiju

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Avicii

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Aviciijeva jeziva priča: Govorio sam mom menadžeru da ću umreti, a on me je primoravao da nastupam

  1. Kamo sreće da se to nije desilo, da je izdržao. Ali sad je na boljem mestu, negde gde ga niko neće povrediti

  2. Jel znate mozda gde mogu da odgledam film?Trazila sam na internetu ali ga nema nigde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.