Proslavili praznik: Selena Gomez i Justin Bieber proveli zajedno Dan zaljubljenih!

Selena Gomez i Justin Bieber su uprkos obavezama našli vremena da 14. februar provedu zajedno u Los Anđelesu!

Najpre se na Twitteru pojavio snimak gde novinari pitaju Justina hoće li sa Selenom ići na dejt na Dan zaljubljenih, a on je misteriozno rekao „verovatno“, međutim, odmah se nasmejao i rekao „da, sa njom“! Sinoć su zajedno viđeni u crkvi što je već postalo tradicija, a nakon toga uputili su se do Montage hotela na Beverli Hilsu, što je na potpuno drugoj strani od Njujorka u kom je primećena ranije istog dana.

Nakon crkve usledio je romantičan ali opušten dejt što se na osnovu fotografija može zaključiti – pogledajte samo Jusa koji gleda Selenu na nekim fotkama i smeška se, a Selena ga mazi!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Mia pravi akciju za Selenatore i Arianatore!

5 thoughts on “Proslavili praznik: Selena Gomez i Justin Bieber proveli zajedno Dan zaljubljenih!

  1. Preslatki su😍
    Mislim da nakon ovoga novinari nemaju šta više reći o njihovoj navodno "lošoj" vezi, jer se vidi koliko su sretni zajedno❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.