Proslavili praznik: Selena Gomez i Justin Bieber proveli zajedno Dan zaljubljenih!

Selena Gomez i Justin Bieber su uprkos obavezama našli vremena da 14. februar provedu zajedno u Los Anđelesu!

Najpre se na Twitteru pojavio snimak gde novinari pitaju Justina hoće li sa Selenom ići na dejt na Dan zaljubljenih, a on je misteriozno rekao „verovatno“, međutim, odmah se nasmejao i rekao „da, sa njom“! Sinoć su zajedno viđeni u crkvi što je već postalo tradicija, a nakon toga uputili su se do Montage hotela na Beverli Hilsu, što je na potpuno drugoj strani od Njujorka u kom je primećena ranije istog dana.

Nakon crkve usledio je romantičan ali opušten dejt što se na osnovu fotografija može zaključiti – pogledajte samo Jusa koji gleda Selenu na nekim fotkama i smeška se, a Selena ga mazi!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Selena Gomez ima vrlo neobičnu rođendansku želju!

5 thoughts on “Proslavili praznik: Selena Gomez i Justin Bieber proveli zajedno Dan zaljubljenih!

  1. Preslatki su😍
    Mislim da nakon ovoga novinari nemaju šta više reći o njihovoj navodno "lošoj" vezi, jer se vidi koliko su sretni zajedno❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.