Zaljubljena do ušiju: Lauren Jauregui podelila divne momente sa svojim dečkom na društvenim mrežama!

Lauren Jauregui je od skoro ludo zaljubljena a to je mogla da pokaže i na Dan zaljubljenih, koji je provela sa dečkom Ty Dolla $ignom!

Ako ste pogledali njene Instagram Storyje, videli ste kakav prizor je Lauren dočekao kada se probudila – soba puna ruža po podu i ukrasa, na šta je napisala: „Stvarno sam u suzama“, a doručak i Chanel pokloni koje je Ty spremio takođe su je čekali kada je sišla niz stepenice!

Ovaj par je zvanično proglašen parom u novembru prošle godine pa je ljubav još sveža, a Lauren je u 10 fotografija na Instagramu pokušala da nam pokaže koliko im je lepo! „Najmanje rečeno, zaljubljena sam u tebe. Moja ljubav prema tebi je večna, ti me učiš, bodriš, izazivaš, greješ me i činiš da se osećam sigurno i voljeno. Hvala ti na svemu, ljubavi“ napisala je ona na Instagramu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lauren Jauregui

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Camilin kolega napao Fifth Harmony: Ona je nevina u celoj priči, napadaju je bez razloga!

3 thoughts on “Zaljubljena do ušiju: Lauren Jauregui podelila divne momente sa svojim dečkom na društvenim mrežama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.