Selena Gomez i Justin Bieber se vratili sa Jamajke, odmah otišli zajedno u crkvu!

Nakon venčanja Jeremyja Biebera na Jamajci, Justin Bieber i Selena Gomez morali su da odu sa ostrva za svojim obavezama!

Naime, Jus i Sel proveli su na Jamajci neko vreme uživajući, a sada su ponovo snimljeni u Los Anđelesu – iako ih nove obaveze ovih dana opet čekaju, još uvek nalaze vremena da se vide, pa su zajedno posetili crkvu na šta smo već navikli kada je ovaj par u pitanju! Nakon službe, Sel i Jus viđeni su zajedno na parkingu crkve u opuštenoj varijanti sa nekoliko prijatelja.

Selena je juče takođe snimljena ispred studija u Los Anđelesu, što nagoveštava da se megazvezda ponovo vratila pisanju muzike, iako je nedavno izjavila da ne zna kada će nastaviti sa snimanjem i kada će album biti gotov! Što se Justina Biebera tiče, on je takođe boravio u Kaliforniji sve vreme, a nakon što je na Beverli Hilsu posetio teretanu, na ulicama Vest Holivuda je pojeo hamburger!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Selenini planovi za 2016. godinu: Želi da bude popularna kao Taylor Swift!

2 thoughts on “Selena Gomez i Justin Bieber se vratili sa Jamajke, odmah otišli zajedno u crkvu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.