Selena Gomez i Justin Bieber se vratili sa Jamajke, odmah otišli zajedno u crkvu!

Nakon venčanja Jeremyja Biebera na Jamajci, Justin Bieber i Selena Gomez morali su da odu sa ostrva za svojim obavezama!

Naime, Jus i Sel proveli su na Jamajci neko vreme uživajući, a sada su ponovo snimljeni u Los Anđelesu – iako ih nove obaveze ovih dana opet čekaju, još uvek nalaze vremena da se vide, pa su zajedno posetili crkvu na šta smo već navikli kada je ovaj par u pitanju! Nakon službe, Sel i Jus viđeni su zajedno na parkingu crkve u opuštenoj varijanti sa nekoliko prijatelja.

Selena je juče takođe snimljena ispred studija u Los Anđelesu, što nagoveštava da se megazvezda ponovo vratila pisanju muzike, iako je nedavno izjavila da ne zna kada će nastaviti sa snimanjem i kada će album biti gotov! Što se Justina Biebera tiče, on je takođe boravio u Kaliforniji sve vreme, a nakon što je na Beverli Hilsu posetio teretanu, na ulicama Vest Holivuda je pojeo hamburger!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Selena Gomez je jako srećna sa The Weekndom i želi da to svi znaju!

2 thoughts on “Selena Gomez i Justin Bieber se vratili sa Jamajke, odmah otišli zajedno u crkvu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.