Dupli dejt: Selena Gomez bi volela da izađe sa Justinom u pratnji Taylor i Joea?

Postoji izvor koji tvrdi da se Selena potajno nada da će se Taylor i Justin lepo slagati u budućnosti i da bi svi oni zajedno mogli da odu na dejt!

„Nije tajna da Justin i Taylor nisu prijatelji, ali u jednom periodu su bili skroz OK i Selena ne želi da krije koliko bi bila srećna da se njih dvoje ponovo druže“ tvrdi izvor što uopšte nije čudno s obzirom da su Selena i Justin bliži nego ikada a da je Taylor Selenina najbolja drugarica! On je takođe rekao da Taylor nema ništa protiv Seleninog izbora i da poštuje njenu odluku, ali nije rekao ništa o njenom ličnom stavu kada je Justin u pitanju.

„Selena gaji nadu da će se Justin i Taylor pomiriti i njen savršen dan bi bio izlazak sa Justinom ali u pratnji Taylor i Joea Alwyna, kao dupli dejt“ nastavlja insajder. Taylor nije jedina koju će Justin morati da pridobije ali ako je njegova ljubav prava, sve ovo bi moglo biti izvodljivo!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Harry Styles: Šta bih u lice rekao Taylor Swift ako se sretnemo

2 thoughts on “Dupli dejt: Selena Gomez bi volela da izađe sa Justinom u pratnji Taylor i Joea?

    1. Slazem se. Zamisli odes u restoran onako na veceeu i vidis 3 najvece zvezde na svetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.