Dupli dejt: Selena Gomez bi volela da izađe sa Justinom u pratnji Taylor i Joea?

Postoji izvor koji tvrdi da se Selena potajno nada da će se Taylor i Justin lepo slagati u budućnosti i da bi svi oni zajedno mogli da odu na dejt!

„Nije tajna da Justin i Taylor nisu prijatelji, ali u jednom periodu su bili skroz OK i Selena ne želi da krije koliko bi bila srećna da se njih dvoje ponovo druže“ tvrdi izvor što uopšte nije čudno s obzirom da su Selena i Justin bliži nego ikada a da je Taylor Selenina najbolja drugarica! On je takođe rekao da Taylor nema ništa protiv Seleninog izbora i da poštuje njenu odluku, ali nije rekao ništa o njenom ličnom stavu kada je Justin u pitanju.

„Selena gaji nadu da će se Justin i Taylor pomiriti i njen savršen dan bi bio izlazak sa Justinom ali u pratnji Taylor i Joea Alwyna, kao dupli dejt“ nastavlja insajder. Taylor nije jedina koju će Justin morati da pridobije ali ako je njegova ljubav prava, sve ovo bi moglo biti izvodljivo!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Biebs se obratio fandomu uoči koncerta u Zagrebu: Samo želim da me malo saslušate!

2 thoughts on “Dupli dejt: Selena Gomez bi volela da izađe sa Justinom u pratnji Taylor i Joea?

    1. Slazem se. Zamisli odes u restoran onako na veceeu i vidis 3 najvece zvezde na svetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.