„Nerazdvojni su još uvek“: Selena i Justin ponovo viđeni zajedno na hokeju i u crkvi!

Iako su Sel i Jus promenili taktiku da bi njihova veza ovoga puta uspela i viđaju se van reflektora, paparaci su u sredu uspeli da uhvate još jedan njihov romantičan dejt!

Najnovije vesti koje svedoče o tome da je „Jelena“ u savršenom redu upravo su ispričali insajderi koji su videli par u Kaliforniji, a kao i pre njih dvoje su posetili crkvu i posle toga uveče otišli na Biebsov hokej! „Izgledali su jako srećno i opušteno kad su ušli i zagrlili su mnogo ljudi. Justin se šalio i smeškao sa svima i ovoga puta su došli u paru iako su ranije išli odvojeno“ priča insajder sa događaja. Nakon crkve, par se uputio na Jusovu utakmicu a Selena je kao i pre bila prava navijačica! „Selena je ušla zajedno sa Justinom i dok je navijala za njega, pila je toplo piće i slikala se par puta sa prijateljicom, ali je sve vreme bila fokusirana na njega“ ističe izvor.

Ovo je prvi put da su se Jus i Sel pojavili u javnosti nakon nekoliko nedelja, ali izvor ističe da između njih nema problema jer i dok su zauzeti paze da ne zapostave jedno drugo – „Justin je bio u Los Anđelesu dok ona trenutno radi u Njujorku, ali stalno se čuju i mnogo vremena provode zajedno iako se to ne vidi u javnosti. Oni su emocionalno nerazdvojni“ objašnjava izvor za E! News, dodavši da Justin još uvek nije omiljen Seleninoj porodici ali da oni rade na tome da svi shvate koliko im je veza bitna! „Svi oko njih svakako znaju koliko su oni važni jedno drugom, upravo zato i veruju da su na dobrom putu“ zaključuje izvor.

Pročitajte još  Značenja svih dvanaest Seleninih tetovaža!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “„Nerazdvojni su još uvek“: Selena i Justin ponovo viđeni zajedno na hokeju i u crkvi!

  1. Taman kad svi pomisle da se nešto čudno zbiva,oni se pojave negdje zajedno! Jelena💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.