Jedan manje na slobodi: Progonitelj Taylor Swift dobio pola godine zatvora!

Taylor Swift ima mnogo problema sa poremećenim pojedincima, a jedan od njih po imenu Mohammed Jaffar je sad priznao krivicu pa će narednih pola godine biti u zatvoru.

Njemu je priznavanje krivice uzeto kao olakšavajuća okolnost za to što je upao u Taylorinu kuću u Njujorku, a nakon što izađe iz zatvora, moraće da ide i na jednu kliniku za mentalno zdravlje. Naravno, ovaj momak nije uobičajeni provalnik – radi se o tome da je on u Taylorinu kuću upao ne da bi je opljačkao, već jer je hteo da se sretne sa njom, što je već pokušavao u prošlosti.

Sama Tay je ove srede podnela zahtev sudu da zabrani još jednom muškarcu da joj se približava, a reč je o čoveku koji je priveden ispred njene kuće u Los Anđelesu u aprilu ove godine, kad je kod njega pronađena oprema poput maske, noža, crnog konopca, pištolja i municije.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #125 - Glasajte za tri pesme koje volite, ali samo jedanput!

2 thoughts on “Jedan manje na slobodi: Progonitelj Taylor Swift dobio pola godine zatvora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.