Konačno: Policija se smilovala da uhapsi čoveka koji preti da će ubiti Taylor Swift

Pre nekoliko dana pisali smo o izvesnom Ericu Swarbricku (26) iz Teksasa koji je poručivao da će silovati i ubiti Taylor Swift, a da je za to kažnjen samo privremenom zabranom prilaska muzičarki. Međutim, možda i pod pritiskom javnosti, policija je konačno reagovala i uhapsila ga.

Swarbrick je uhapšen upravo zbog pretnji, odnosno toga što je Taylor slao preko 40 pisama u kojoj joj preti smrću i raznim gadostima. Kako se navodi, on je lično donosio pisma u kancelariju njene izdavačke kuće Big Machine Records, a iza rešetaka je završio 2. avgusta. Ipak, on je ubrzo posle toga pušten, ali kako je nastavio sa pretnjama, ovog puta je dobio stalan boravak u zatvoru.

“Često vidimo kakve su posledice kad ignorišemo nekog ko postaje sve nasilniji”, priča američki advokat zadužen za ovaj slučaj. “Ove optužbe bi trebalo da služe kao način da se spreče buduće tragedije. Ukoliko ga proglase uračunljivim, Swarbrick može da dobije do pet godina zatvora i kaznu od 250.000 po svakoj od tačaka optužnice.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ovo je najgori dan u godini": Bivši javno izvređao Taylor Swift, drugarice joj čestitale rođendan!

4 thoughts on “Konačno: Policija se smilovala da uhapsi čoveka koji preti da će ubiti Taylor Swift

  1. Pa bilo je i vrijeme. Tačno da nema pritiska javnosti pitam se šta bi bilo sa ovako bolesnim ljudima, tipa nisu htjeli uhapsiti Deminog dilera koji ju je umalo ubio, dok javnost nije reagovala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.