Zaljubljeni fanatik došao do kućnih vrata Ariane Grande!

Ariana Grande verovatno će morati da podeli otkaze! Naime, njeno obezbeđenje napravilo je ogroman propust jer je jedan muškarac uspeo da joj upadne na imanje i dođe do ulaznih vrata kuće, kao da je to najjednostavnija stvar na svetu. On je zaustavljen tek na vratima kuće, kad ga je dočekao menadžer imanja.

Kako prenosi TMZ, momak koji ima dvadesetak godina pokucao joj je na vrata u subotu oko 14h po lokalno vremenu (23h po našem) i tražio je. Naravno, menadžer imanja mu je rekao da Ariana nije kod kuće, što ne mora biti istina. Ono što niko iz Arianinog tima nije jasno jeste kako je ovaj čovek u sred bela dana došao od njene kuće, a u međuvremenu, on je bio priveden. Kako navode svedoci, uljez je sebi pogoršao situaciju time što je pljuvao jednog od policajaca.

Ako ste pretpostavili da je ovo bio još jedan zaljubljeni fanatik, onda ste u pravu. On je naime Ariani poneo ljubavno pismo, a kod njega su pronađene i instrukcije kako da joj upadne u kuću. On će biti optužen za blaži oblik upada na tuđi posed i pljuvanje policajca, pa će se verovatno brzo naći na slobodi. Iako je tek polovina meseca, ovo je već drugi put da policija dolazi na Arianino imanje. Naime, ranije je već bila prijavljena pucnjava pa je na scenu došlo dvoje patrolnih kola koja su potvrdila da je u pitanju lažna prijava. U ovakvim slučajevima praksa je da na teren izađu specijalci, ali to se ipak nije desilo jer su ovakve prijave već dolazile bezbroj puta. Ariana se ni povodom tog, a ni povodom novog incidenta nije oglašavala, iako nema sumnje da je to uznemirava. Brojne zvezde imaju sličnih problema kao ona, a posebno je upečatljiv slučaj Nayeon iz k-pop grupe TWICE koju već dugo progoni fanatik iz Nemačke koji ne može da razume kako ona nema nikakvu želju da ga vidi.

Pročitajte još  Anita nam šalje kviz o Ariani Grande čak iz Slovačke!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Zaljubljeni fanatik došao do kućnih vrata Ariane Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.