Pričajmo o ironiji: Demin verenik više puta pričao kako želi da oženi Selenu Gomez!

Demi Lovato se prošle nedelje verila za Maxa Ehricha, s kojim je bila u vezi samo pet meseci, a pošto je svaka ličnost dovedena u vezu sa svetskim zvezdama detaljno istraživana od strane njihovih fanova, ni Lovatici nas nisu izneverili, pa su iskopali zanimljive detalje o Maxovoj prošlosti i opsednutosti Selenom Gomez!

Lovatici su iskopali Maxove stare (i izbrisane) tvitove, a u većini je on veoma posvećen Seleni Gomez, s kojom Demi i nije u tako dobrim odnosima poslednjih nekoliko godina. Naime, u Maxovim tvitovima možemo videti da on toliko voli Selenu Gomez da je više puta želeo da je oženi! I na kraju je došao blizu toga…recimo. On je umesto Selene verio njenu bivšu BFF i to na Selenin rođendan, 23. jula! Fanovi na tviteru su se ludo zabavljali komentarišući ovu krajnje ironičnu situaciju: “Max Ehrich je bio opsednut Selenom i sada ženi njenu bivšu najbolju drugaricu Demi. Wow!!”

“Jel se Demi to zaista verila za Seleninog najvećeg fana na Selenin rođendan?” Inače Max je pokušavao godinama da privuče Seleninu pažnju, što preko društvenih mreža, to i preko njenih live streamova, mada ne izgleda kao da ga je pevačica ikada primetila. “Oženiću Selenu Gomez” bio je jedan od njegovih upečatljivih tvitova od pre dve godine, tek nedugo nakon što je Justin Bieber verio Hailey Baldwin.

Pročitajte još  Demi Lovato: Stvarno sam htela da se zauvek povučem, dozvolila sam da nesigurnost pobeđuje!

Ne znamo da li je Demi upućena u ovo i da li je Maxu “očitala lekciju”, ali verujemo da ako je pevač i glumac već verio Demi, da je davno zaboravio na svoju nekadašnju simpatiju. Planove za venčanje još ne znamo, ali se nadamo da će to biti nešto posebno što ćemo zajedno moći da ispratimo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Pričajmo o ironiji: Demin verenik više puta pričao kako želi da oženi Selenu Gomez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.