Kylie opet na napadu zbog promocije vitamina koji ne rade

Kylie Jenner je nedavno prodala svoju kompaniju Kylie Cosmetics za 600 miliona dolara, ali izgleda da joj ni ta količina novca nije dovoljna, pošto ona redovno radi različita sponzorstva na svom Instagram profilu – čak i za proizvode koji često ne rade posao. Ona je ove nedelje dobila dosta hejta zbog promocije vitamina Sugar Bear.

Sugar Bear je kompanija za čije je vitamine već uveliko poznato da ne prave neku veliku razliku u životu bilo koga – njihovi vitamini za kosu promovisani su od strane influensera koji imaju tonu ekstenzija, pa se ni kredibilitet proizvoda nikada nije uzimao za ozbiljno. Oni su prošle godine izbacili nove bombone, ovoga puta za spavanje, a Kylie je rešila da ih prezentuje svojim fanovima: “Noću uzimam 2 @SugarBearSleep bombone, treba mi malo pomoći da zaspim #ad 😴 Oni su veganski, bez okrutnosti i klinički su dokazani! Ovi ljubičasti gumeni medvedići su mnogo više od melatonina. #SugarBearSleep! ❤️”, napisala je Ky na Instagramu.

Fanovi su naravno odmah počeli da pišu da bombone ne rade, da ih Kylie verovatno nikad nije ni probala, a pitali su je i koliko joj je plaćeno da ih promoviše. S obzirom na to da se “cene” na Kylienom Instagramu kreću i preko 200 000 dolara po postu, možemo misliti koliku je sumu Kylie dobila za ovu promociju. Nikome nije jasno zašto bi Kylie prihvatala ovakva sponzorstva kad je mnogo bolje da preporučuje stvari koje stvarno koristi, time zadržavajući poverenje svojih fanova i samim tim ulažući u svoj bankovni račun na duže staze, jer brendovi stoje u redu da ih Kylie promoviše.

Pročitajte još  Kraljice večeri: Kylie i Kendall Jenner zablistale u perju i šljokicama na Met Gala!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.