Preslatko: Ariana Grande poslala poklon i divnu poruku Miley Cyrus

Ariana Grande zna ko su joj pravi prijatelji! Ari se jako vezala za Miley Cyrus koja joj je bila velika podrška nakon tragedije na koncertu u Mančesteru, pa je ona sad povremeno podseća na to koliko joj ona znači. Ari je i sad poslala poklon koji je sve samo ne skup, ali je jako obradovao Miley!

Miley je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj vidimo buket belih ruža uz rukom pisanu poruku u kojoj Ari kaže, “Volim te toliko puno. Ti si najjači anđeo na svetu. Hvala ti od sveg srca. Ari.” Znate li šta je najlepše od svega? To što ne postoji povod za ovo. Ari je jednostavno palo na pamet da obraduje svoju drugaricu!

Njih dve uskoro ćemo slušati zajedno, a uz podršku Lane Del Rey na novoj pesmi koje su snimile za film “Čarlijevi anđeli”. Nadajmo se da će njih dve umeti da sačuvaju svoje prijateljstvo i da če ga dodatno ojačati!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Preslatko: Ariana Grande poslala poklon i divnu poruku Miley Cyrus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.