Slomljena: Miley Cyrus se oprostila od svog malog praseta

Zvezde vole da poseduju neobične kućne ljubimce, a kao Ariana Grande, Miley Cyrus posedovala je preslatko malo prase, koje je nažalost uginulo ovih dana. Miley nije krila patnju od svog fandoma, pa se javila na Instagramu da im kaže šta se dogodilo, iako nije detaljisala od čega je prase uginulo.

“Jako sam tužna što moram ovo da kažem, ali moj dragi Pig Pig je preminuo. Uvek ćeš mi nedostajati, hvala ti na svakom osmehu i dobrim vremenima, devojčice” napisala je ona uz fotku sa prasetom, kojih inače ima dosta na njenim društvenim mrežama.

Miley je ovo prase udomila još 2014. godine, ubrzo nakon smrti njenog voljenog psa Floyda, a Miley je ranije pričala za medije kako su prasići toliko vezani za nju da zbog njih ne želi na turneju. Žao nam je, Miley!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ne zaustavlja se: Miley Cyrus ponovo ušla u novu vezu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.