Ariana Grande: Ugledam se na Miley Cyrus!

13355415_205831703144202_17457129_n2

Ariana Grande do sad je stekla reputaciju devojka koja ne dozvoljava da je neko vređa i prođe nekažnjeno a kaže da joj jednostavno jako važno da ume da se brani.

“Mislim da je strašno važno založiti se za ono za šta verujete da je ispravno”, objašnjava ona u magazinu Heat. “Jako sam ponosna na sebe što sam shvatial da sam dovoljno jaka da volim sebe ovakvu kakva jesam. Želim i da drugi tako vole sebe.”

Ona ističe da se često identifikuje sa još jednom mladom zvezdom, odnosno da joj je inspiracija Miley Cyrus. “Volim što je Miley tako puna samopouzdanja i što uvek isprobavama nove stvari. Kao i ona, i ja želim sebe da nateram na nove stvari”, zaključuje Ari.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fanovi Beyonce nipodaštavaju Arianu jer je mnogo plaćenija od njihove zvezde

4 thoughts on “Ariana Grande: Ugledam se na Miley Cyrus!

  1. Ja bas i ne gotivim Miley,ali Ari je u pravu, svako treba da voli i postuje sebe!

  2. U pravu je za ovo prvo,ali bolje nek se ne ugleda na Miley.Miley vise pravi budalu od sebe nego sto isprobava nove stvari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.