Pravi kopiju BTS: Simon Cowell iznervirao Army!

Simon Cowell uskoro pokreće svoj novi šou X-Factor: The Band, a govoreći o tome za The Sun, on je otkrio da želi da predstavi novi viralni muzički žanr koji je krstio kao UK-pop, aludirajući naravno na k-pop. On veruje da će grupa koju će on otkriti biti u stanju da zaseni sve što postoji na muzičkoj sceni.

“K-pop trenutno vlada svetom, a ovaj šou će pokrenuti UK-Pop. Ovde nije samo pitanje ko će pobediti, već i ko će započeti novi muzički žanr”, priča Simon i dodaje da će iskopirati koncept k-pop uspeha. “Mi ćemo sastaviti svaku grupu. Biće to ljudi koji će predstavljati britansku verziju k-popa.”

Sve ovo jako nervira pre svega BTS Army jer misle da Simon sad želi da njih direktno ugrozi i otkine im deo slave. Njima nije jasno zašto se on ne fokusira na klasičan pop zvuk poput onog kojeg gaje One Direction ili Little Mix koje je on takođe otkrio. No, nemojte se začuditi ako Simon zapravo samo namerno provocira da bi skrenuo pažnju na svoj šou koji će morati da se bori direktno protiv sličnog rijalitija koji rade Little Mix! Ako ne ništa, Simon je majstor za takve stvari!

Pročitajte još  Sunčicin blog: Moje omiljene k-pop pesme (3. deo)

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.