Simon Cowell demantuje trajan raspad 1D: Previše su veliki da bi to dozvolili sebi!

Voditelj Nick Grimshaw je pre par dana objavio da se njegovi prijatelji iz One Directiona više nikad neće okupiti, ali Simon Cowell koji ih je i stvorio u šou X Factor ne vidi logiku u takvim rečima.

“Mislim da je njihovo zaveštanje preveliko da se ne bi vratili u jednom momentu. Sem toga, imaju dovoljno pesama. Nisam ni bio svestan koliko hitova imaju. Kad se vrate, to će biti veliki događaj”, ističe Simon u novom intervjuu. “Ali vidite, oni rade nešto svoje i vrlo su uspešni u tome. Međutim, imam osećaj da će se okupljanje desiti. Stvarno je tako, voleo bih da se to desi.”

Njemu je drago što su solo karijere svih momaka pokazale da nisu bili u pravu oni koji su poručivali da kao pojedinci nemaju talenta. “Individualno su sjajni”, kaže Simon. “Grupa je bila odskočna daska, ali naravno, svi bi hteli da ih vide ponovo zajedno – makar i za seriju koncerata.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta se dešava? Drastično uvećane šanse za okupljanje One Directiona već ove godine!

4 thoughts on “Simon Cowell demantuje trajan raspad 1D: Previše su veliki da bi to dozvolili sebi!

  1. Ja vjerujem u njihov povratak kao i Simon, a isto se slažem da svi imaju talenata i da su super uspješni odvojeni a još više zajedno 😘😊💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.