Simon Cowell brani 1D: Zayn, sram te bilo zbog komentara o njima!

Simon-Cowell-Zayn-M3

Simon Cowell uvek je poručivao da nema ništa protiv toga da Zayn napusti bend u kome se ne oseća srećno ali sad kaže da se mladi pevač ponaša vrlo nezrelo i da vređa One Direction!

Zayn je u intervjuu za časopis The Fader poručio kako 1D stvaraju užasnu muziku i da on sad želi da pravi nešto što ima pravu vrednost a Simon takve reči naziva krajnje nepristojnim u intervjuu za The Mirror. “Mislim da će kad jednom sedne i priseti se svega ponovo razmisliti zbog tih reči jer se u bendu o svemu odlučivalo na demokratski način”, kaže on. “Prilično je nepristojno prema ljudima koji su pisali hitove s njim. Nepristojno je i prema ostalim članovima benda s kojima je radio. Ipak, ne mislim previše o tome jer on sad radi sa drugim ljudima a ja ostajem sa One Directionom. Život je mogao ispasti i gore, zar ne?”, zaključuje Simon.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta Harry nosi na sebi i koliko to košta? Dve Directionerke imaju genijalan Instagram na tu temu!

One thought on “Simon Cowell brani 1D: Zayn, sram te bilo zbog komentara o njima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.