Povratak na binu: Demi Lovato se oseća sjajno, nastupila u Glazgovu nakon otkazivanja dva koncerta!Evropski deo turneje Demi Lovato ostao je uskraćen za dva koncerta, u Londonu i Birmingemu, ali Demi se vratila u punom sjaju na scenu u areni u Glazgovu!

Demi je, nažalost, koncerte otkazala zbog problema sa glasom, ali na ovom koncertu je pokazala da je sada napokon u formi – ipak, pevačica će još morati da se pričuva jer se tek vratila pevanju, te je zamolila svoje fanove da joj pomognu kad dođe do visokih nota koje su preteške, a Demi ih u pesmama često ima! „Ljudi, uspeli smo! Nikad u životu nisam ovako dugo pevala u falsetu ali bilo mi je mnogo zanimljivo“ tvitovala je Demi nakon koncerta, a fandom je imao jednu zanimljivu noć jer kao što je i Demi rekla, ona stvarno nema naviku da peva duže falsetom.

Embed from Getty Images

Demi je iskreno bila razočarana zbog otkazivanja dva prethodna koncerta jer je ovakav problem sa glasom došao iznenada, a mnogi ljudi su već bili ispred arene O2 u Londonu kad je ona iznenada otkazala. „Tako mi je žao što sam razočarala fanove u Londonu koji su dugo putovali da me vide, i koji su karte možda kupili za rođendan ili neko drugo slavlje. Slama mi srce što sam vas povredila, ali znajte da ne bih to uradila da nisam morala“ objavila je ona prethodno.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato, Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.