Katherine Langford nakon napuštanja serije „13 Reasons Why“: Hannah i njenu priču uvek ću nositi u srcu!

Katherine Langford koja je u popularnoj Netflixovoj seriji udahnula život tragičnoj Hannah Baker još uvek ističe da je njena uloga nešto toliko posebno da će je uvek nositi u sebi.

Naravno, za Katherine je ovo prvi posao i najveća prilika koju je ikada dobila, pa je vezanost za ulogu Hannah prirodna – ona veruje i da ova uloga nije bez razloga bila glavna sve vreme, pa bila ona prisutna ili ne, Hannah će uvek imati svoj uticaj! „Iako Hannah neće biti u trećoj ili nekoj narednoj sezoni (ako je bude!), ja ću nju i njenu priču uvek imati u glavi. Njena priča će uvek bez obzira na sve imati veliki uticaj na čitavu priču kako god se ona razvijala dalje“ smatra Katherine.

„Na kraju krajeva najvažnije je da iz ove sezone svi razumemo da ono što se Hannah desilo nikako nije trebalo da se desi i da tako nešto niko ne zaslužuje. Stvarno razumem koliko je vredno što smo imali priliku poput ove – da na nivou zabave ali i dubljeg značenja prikažemo ovu priču, a ja sam srećna što sam prikazala finale mog junaka i mene u sezoni“ zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katherine Langford

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zbogom: Za Katherine Langford nema nove sezone „13 Reasons Why“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.