Stižu pohvale za nastup Demi na AMA: Ona je boginja neverovatnog glasa!

demi-lovato-performs-at-american-music-awards-2015-11-22-2015_1

Slavna kanadska rokerka Alanis Morissette nastupila je na American Music Awardsu u društu Demi Lovato a sad ističe kako je očarana njenim glasom!

“Ljudi iz organizacije AMA i moj tim su smišljali kako da na poseban način obeležimo 20 godina od izlaska mog albuma ‘Jagged Little Pill’. Palo im je napamet nekoliko imena ali kad sam čula da spominju Demi, bila sam vrlo uzbuđena”, priznaje ona. “Demi nisam poznavala ali znam njenog dečka. Znam njene pesme i stvarno sam oduševljena time koliko ona sad svima priča da je važno voleti svoje telo.”

https://youtu.be/1sPB3eTAo8s

Alanis je ipak najviše impresionirana glasom koji Demi poseduje. “Uvek sam znala da ona dobro peva ali kad sam je videla na scenu, samo sa pomisila, ‘Bože, ovo će biti zabavno’. Tokom proba bilo je zadiviljujujuće kako dobro zvučimo, posebno jer sam navikla da nastupam sama. To što sam uz sebe imala boginju neverovatnog glasa bilo je divno.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato je pred milionima pokazala da je prava princeza! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.