Potpuna dominacija: Selena najuspešnija zvezda a Selenatori najbolji fandom na Instagramu!

13423402_1701089576817960_946022501_n

Vreme je za lagano svođenje računa za 2016. godinu a sve cifre pokazuju ono što je i moglo da se pretpostavi – Selena Gomez ali i njeni Selenatori bili su ubedljivo najbolji!

Selena Gomez ne samo da je najpopularnija osoba na Instagramu sa 103 miliona sledbenika već je i ove godine bila najbolja s ozbirom da je pod početka 2016. pa do danas dobila čak 50 miliona novih sledbenika! Odmah iza nje je druga mlada megazvezda, Ariana Grande (40 miliona) a traće je Taylor Swift (38.3). Nakon nje slede Beyonce, Nicki Minaj, Katy Perry, Miley Cyrus, Demi Lovato, Jennifer Lopez i Justin Timberlake koji kompletira top 10. Naravno, Justina Biebera nema iz prostog razloga što je odavno deaktivirao svoj profil!

Kad je reč o fandomima, Selenatori su na vrhu, s obzirom da su bili najaktivniji kad je reč o komentarima, lajkovima ali i spominjanju svoje miljenice! Interesantno, iza njih je Team Drake, pa Beyhive pa tek onda na red dolaze Arianatori! Iza njih slede Harmonizeri, Little Monsters, Barbz, Swiftieji, Directioner i Rihanna Navy. Interesantno je da u top 10 nema Lovatica iako je Demi u 2016. godini osma na svetu po broju novih Instagram sledbenika!

cynguvywgag2_gn

cyow52vxaaa3gbk

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Na kakve stvari Selena Gomez najčešće troši novac?

7 thoughts on “Potpuna dominacija: Selena najuspešnija zvezda a Selenatori najbolji fandom na Instagramu!

  1. Princezaa moja mala pa i vodeco mjesto joj i joedino pristaje #1 #1 ❤❤❤❤❤❤???????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.