Ari prestigla Beyonce na Instagramu, uskoro preskače i Tay i Selenu!

cyry2ipweaaxp7n

Ariana Grande ne samo da je stigla do 90 miliona sledbenika na Instagramu već je time ujedno i prestigla Beyonce i sad je treća najpopularnija ličnost na ovoj društvenoj mreži!

Ari sad gleda u leđa samo Seleni Gomez i Taylor Swift ali i njih rapidno stiže pa se čini da je neizbežno da ona postane kraljica Instagrama u narednih godinu dana! To kažemo jer se njen broj lajkova najbrže uvećava! Recimo, od septembra pa do danas Selena je dobila četiri miliona sledbenika, Taylor 2,5 miliona a Ari čak šest miliona! Možda je to zasluga činjenica da je Ari mnogo aktivnija od Tay i Sel koje već neko vreme uopšte nisu na sceni.

Ako se pitate, iza njih tri su redom Beyonce, Kim Kardashian, Cristiano Ronaldo, Kylie Jenner, Justin Bieber i The Rock, koji završava top 10.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li i miriše toliko dobro koliko izgleda? Novi Arin parfem je od danas u prodaji!

11 thoughts on “Ari prestigla Beyonce na Instagramu, uskoro preskače i Tay i Selenu!

  1. Sta serete
    Kad Selena postala kraljica instagrama onda Arianatori kszu i ostali jadni fandomi (ne svi arianatori lmao) pa sta kaoo da je bitno, instagram nije bitan!! Ma mrs sad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.