Da li vam se dopada? Selena Gomez ima novu tetovažu na članku!

Tokom vikenda, pevačica Selena Gomez podelila je uvid u svoju potpuno novu tetovažu u video snimku objavljenom na TikTok-u. U snimku, koji je od tada ponovo podeljen na društvenim mrežama od strane jednog fan naloga, Sel je dokumentovala završne detalje svoje nove tetovaže, koja se nalazi na njenom članku, a koja glasi: „By God”.

Kao što fanovi koji prate pevačicu mogu primetiti, ovo ne bi bila prva tetovaža koju je dobila tokom godina. U stvari, prošlog decembra, tatoo umetnik Keith „Bang Bang“ McCurdy—koji stoji iza nekih od pevačinih tetovaža u prošlosti—otkrio je da je naslikao negde između osam i 10 različitih tetovaža koje su skrivene po celom njenom telu.

“Bila je uzbuđena”, rekao je on. „Kada sam joj tetovirao ruke koje se mole, slušali smo njen album ‘Rare’. Strašno je kada kritikuješ svoj rad pre nego što ga svet vidi, ali ovog puta sam mogao da kažem da je zaista bila srećna sa tim.”

Autor: Famoza,net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Drake u novoj pesmi "proziva" Arianu, Selenu, Justina i još mnogo zvezda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.