Stigao je duet Christine Aguilere i Demi Lovato!

Demi Lovato i Christine Aguilera spadaju među najbolje glasove naše planete a danas je objavljen i njihov duet “Fall In Line” koji nailazi na oduševljenje publike!

Na ovoj pesmi se radilo mesecima, a Demi je o tome govorila za Billboard još u februaru kad je objasnila, “Uradila sam saradnju sa jednim od mojih najvećih idola. Ne smem da kažem ko je u pitanju, ali znaćete uskoro. Jedva čekam da svet čuje ovu pesmu, neverovatna je.”

Tek tri meseca kasnije, Christina je potvrdila saradnju, rekavši da je Demi zamolila za duet jer joj je bila potrebna osoba koja ima veoma jak glas. Pesma će inače dobiti i pravi spot koji su dve devojke već snimile,a do tad, gledamo stihovni video!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Christina Aguilera

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rekao joj da je netalentovani kreten: Demi Lovato besna na bivšeg prijatelja!

2 thoughts on “Stigao je duet Christine Aguilere i Demi Lovato!

  1. Pjesma je fantastična, naravno nisam ni očekivala ništa manje od njih dvije. Sviđa mi se ritam i tekst pjesme, kao i ovaj neuobičajni zvuk😀

  2. Tekst je jako dobar i sviđa mi se. Jako mi se i sviđa pjesma. Stvarno su se super uklopili njihovi glasovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.