Porodica joj otežala: Modni svet nije odmah prihvatio Kendall!

Kardashian/Jenner klan poznat je već više od deceniju, kada su Kendall i Kylie Jenner bile tek devojčice, nesvesne slave i novca koju njihove porodica poseduje. Javnost uglavnom misli da je njima vrlo lako da se ubace u bilo koji posao i zarađuju, čak i bez mnogo truda, pa je tako ceo svet osudio Kylie kada ju je Forbes prošle godine proglasio najmlađim “self-made” milijarderom na svetu. Međutim, kako su obe Kylie i Kendall potvrdile, njihovo prezime nije im olakšalo, već naprotiv otežalo put kroz karijere koje su obe odabrale.

Kendall Jenner je još kao devojčica želela da uđe u svet modne industrije. Kroz mnoge epizode Keepin Up With The Kardashians možemo čuti ovu Kendallinu ambiciju, pa čak i videti da ju je Kim vodila na časove hodanja i upoznavala je sa različitim kontaktima. Međutim, kada je stasala i krenula ozbiljnije da ide na kastinge, Kendall je primetila da je većina modnih kuća koje zna njeno prezime odbija – kako ona kaže, nisu je shvatali ozbiljno kao modela zbog celog rijaliti šoua, pa je njena karijera zbog toga u početku patila. “Morala sam da radim mnogo napornije da bih došla ovde gde sam jer me niko nije shvatao ozbiljno kao modela. Sve je to bilo zbog emisije. Išla sam na kastinge, ali neki ljudi me prosto nisu želeli zbog mog imena. Ali bilo je sjajno kad me nisu prepoznali”.

Sa 14 godina Kendall je potpisala ugovor sa Wilhelmina Models, a njen prvi posao bio je za Forever 21. Kasnije je počela da radi za velike kuće kao što su Balmain, Estee Lauder, Fendi, Marc Jacobs, Chanel… čak je šetala dvaput na Victoria’s Secret Fashion Show-u. Danas je Kendallina net vrednost čak 40 miliona dolara, a većina tog novca čak i ne potiče od njene porodice, već od modeling i Instagram karijere! Kendall dobija oko 400 000 dolara po jednom promovisanom Instagram postu, što je više nego četvorogodišnja školarina nekog Amerikanca! 2018. godine Forbes ju je proglasio najplaćenijim modelom na svetu.

Pročitajte još  Dečko Kylie Jenner potvrdio da će postati otac, njena porodica veoma zabrinuta!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.