Politički problemi: Lana Del Rey ima zakazan nastup u Izraelu, Palestina je tera da odustane od koncerta!

Nemiri u Izraelu i Palestini nisu sprečili Lanu Del Rey da zakaže koncert na Meteor Festivalu u Tel Avivu – ipak, to joj stvara određene probleme.

Kao što se i očekivalo, Lanin nastup u Izraelu 18. septembra već se bojkotuje od strane pristalica Palestine i oni traže da se koncert otkaže, ali Lana kaže da njena odluka nema nikakve veze sa politikom! „Volela bih da vas podsetim da moj nastup u Tel Avivu nema nikakve veze sa političkim stavom, kao što ni pevanje ovde u Kaliforniji ne znači da se slažem sa trenutnim stanjem u vladi“ oglasila se Lana na društvenim mrežama u nedelju, a u utorak je dodala još jedno saopštenje vezano za čitavu situaciju.

„Moji stavovi o demokratiji i ugnjetavanju se poklapaju sa liberalnim stavovima. I dalje ostaje da imam koncert u Izraelu, ali razumem i vas u Palestini. Želim da znate da ako dolazim u Izrael, doći ću i u Palestinu da pevam za decu oba naroda i da muzika bude za sve. Želim mir i za Palestinu i Izrael“ zaključila je ona. Mi se samo nadamo da će Lana proći bez problema kada bude na licu mesta!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dominacija Ariane Grande, Due Lipe i Charli XCX: Pogledajte sve nominacije za VO5 NME Awards!

2 thoughts on “Politički problemi: Lana Del Rey ima zakazan nastup u Izraelu, Palestina je tera da odustane od koncerta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.