Marcus i Martinus su nam rekli nešto veoma važno o svojoj ovogodišnjoj turneji!

Sat vremena našeg intervjua sa Marcusom i Martinusom bilo je dovoljno da im postavimo brojna pitanja, pa i ona vezana za turneju. Ipak, mnogi nisu primetili kako su momci rekli da iako će turneje biti, ona može doći u dva drastično različita oblika!

“Naravno da će biti turneje u 2023. godini”, rekli su nam oni. “I dalje planiramo turneju, šta će se dešavati i gde ćemo sve ići u Evropi i hoćemo li ići van Evrope. Još uvek planiramo, ali biće sve odlično”. Ipak, ono što su oni dodali zvučalo je veoma zanimljivo! “Mi još uvek ne znamo kakva će to biti turneja”, kažu momci. “Da li će to biti promotivna turneja na kojoj ćemo posećivati zemlje i radio stanice, ili ćemo imati koncerte, videćemo šta je najbolje za nas i za fanove, tako da imamo priliku da i njih vidimo. Jako smo uzbuđeni, jer biće više koncerata nego ove godine.”

Šta ovo znači? Pa, momci će birati između klasične turneje sa koncertima i promo turneje, a oba rešenja imaju svoje prednosti i mane. Prednost klasične koncertne turneje je naravno što dobijamo pun šou, a da li će je biti zavisi od procene momaka, koji na turneju nisu išli već pet godina. Zato, klasična turneja može biti i rizik, pogotovu ako se postave velika očekivanja u vezi toga koliko fanova će doći i koliku cenu karte su spremni da plate.

Alternativno, promo turneja je nešto što je prava retkost na ovim prostorima, a naši stariji čitaoci setiće se da je Famoza učestvovala u prvoj promo turneji jedne teen zvezde, Isaca Elliota koji je upravo u Srbiji imao najbolju promociju, na koju je došao veliki broj fanova! Prednost promo turneje je u tome što bi momci mogli brzo da putuju iz zemlje u zemlju, jer sa sobom ne bi morali da “vuku” kamione sa opremom i članove tima. U teoriji, to bi značilo i da bi oni mogli da posete mnogo više zemalja nego na koncertnoj turneji, pa i da izađu van Evrope.

Pročitajte još  Famoza music chart #124 - Glasajte za tri pesme koje volite, ali samo jedanput!

Promo turneja obično podrazumeva gostovanje na lokalnim TV stanicama i radio emisijama, ali isto tako i druženje sa fandomom, pa i mini koncerte koji su po pravilu besplatni! Možda je ova druga varijanta sad bolje rešenje, pogotovu kad znate da je Famoza već odavno najavila da ima plan upravo za promo koncert, a familiju Gunnarsen smo pre nekoliko nedelja detaljno upoznali sa tim! Kako se čini, moraćemo da sačekamo proleće da bismo saznali šta su momci odlučili!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Marcus i Martinus su nam rekli nešto veoma važno o svojoj ovogodišnjoj turneji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.