Naš intervju sa Marcusom i Martinusom pogledan preko 100.000 puta za osam dana, potvrđeno da ih želite nazad!

Popularnost Marcusa i Martinusa u regionu samo nastavlja da raste nakon njihovih koncerata u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani a dokaz da ih zaista, zaista volite je čak 100.000 pregleda njihovog intervjua na nađem YouTube kanalu za samo osam dana od objavljivanja!

Iako je naš video objavljen dosta kasno u odnosu na ostale intervju i videe koji su stizali uglavnom od naših jutjubera, pokazalo se da je vredelo što smo uzeli malo više vremena da sve pripremimo da to bude u formi koja će vam biti interesantnija i drugačija od ostalih videa.

Uspeh je još veći kad znamo da profesionalno rađeni YT kanali uvek imaju daleko manje pretplatnika od YouTube zvezda a njihovi videi po pravilu i mnogo manje pregleda. Zato, Famoza je baš fenomen po tom pitanju zahvaljujući vama i tome što prepoznajete da je ono što radimo iskreno! Još nešto, budite uvereni da ovih 100.000 vama znače koliko i nama, pa i više, jer ćemo o ovom uspehu sigurno obavestiti organizatora i to mu može biti odlična motivacija da ih pozove i naredni put!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus: Ne alkoholu, ne devojkama!

9 thoughts on “Naš intervju sa Marcusom i Martinusom pogledan preko 100.000 puta za osam dana, potvrđeno da ih želite nazad!

  1. U tih 100 000 sam i ja… morala sam vidjeti taj intervju i kako dečki govore naš jezik…. 🙂
    Super je intervju… 🙂 hvala što postojite i što se trudite oko svakog člana posebno i oko zvijezda koje dovodite k nama na Balkan… 🙂

  2. OMG,ja sam jos u neverici da su oni videli mene,to prosto neopisiv osecaj,nadam se da ce ovih 100,000 i sve ostale akcije koje prave srpski MMeri pomoci da ponovo dodju

    1. To nema veze jedno sa drugim, Sean Paul je ipak za malo stariju publiku 🙂 MM će nam tek pomoći za mlađe zvezde.

  3. Famozo, kada bi otprilike mogla da bude sledeća turneja MM jer sam ih zavolela kroz vaš intervju i gledajući vlogove naših youtubera i to je bilo 5 dana posle koncerta pa nisam ni išla kad su bili u Beogradu😊❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.