Odličan start: Camila Cabello predstavila nam je svoj prvi singl i spot u istom danu!

Neke zvezde imaju filozofiju kako je bolje prvo objaviti singl, pa tek kasnije i muzički video (a između ubaciti i lyrics video!) ali Camila Cabello uradila je ono što se sigurno više dopada fanovima – pesma i spot za “Crying in the Club” došli su u isto vreme!

Ovu numeru najvećim delom napisala je upravo Camila a kaže da je vrlo srećna što je ovo njen prvi singl. “Jako sam srećna što sa vama mogu da podelim muziku sa mog albuma ‘The Hurting, the Healing, The Loving’. Spot predstavlja sumiranje mog putovanja u prethodnih par godina od tame do svetlosti, od izgubljene do nađene. Dala sam sve od sebe i nadam se da vam se dopada”, poručuje ona.

Camila će inače imati nastup na predstojećim Billboard muzičkim nagradama koje su na programu u ponedeljak u 2 ujutru po našem vremenua tamo će izvesti upravo ovu stvar ali i pesmu koja joj je posebno draga, “I Have Questions”.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Na praznik: Shawn otkrio kad je ušao u vezu sa Camillom!

6 thoughts on “Odličan start: Camila Cabello predstavila nam je svoj prvi singl i spot u istom danu!

  1. Znam da ovo nije u vezi sa temom, ali hoćete li pisati o tome kako Zendaya glumi Michelle u filmu “Spiderman: Homecoming”? Rekla je da je ona u filmu čudna, interesantna i kul kao što se Zendaya tako oseća i privatno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.