„Nije pao na kolena“: Ariana Grande opisala kako je izgledala njena veridba sa Peteom!

Neki ljudi su prosto operisani od romantike, dok bi neki odbili da se venčaju kad njihov dragi ne bi pao na kolena sa vereničkim prstenom – Ariana je verovatno u ovoj prvoj kategoriji!

Ono što već znamo jeste da je Pete Davidson Ariani dao prsten vredan 93 hiljade dolara, ali detalji nisu otkriveni sve do nove epizode Zach Sang šoua u kom je upravo Ari bila gošća! „Veridba je bila jako jednostavna i slatka. Samo smo blejali negde i on je uzeo prsten i jednostavno me pitao. To je bilo mnogo slatko, i nije se spustio na kolena ili tako nešto, hvala Bogu, jer bi to bilo tako glupo“ kaže Ariana, koja očigledno ne voli romantiku, već želi nešto daleko jednostavnije!

Ariana ne samo da nije romantična, već nije ni konzervativna, tako da su tradicije poput ovih za nju već čudna pojava. „Nisam nešto tradicionalna osoba, tako da uopšte činjenica da se udajem mi se čini čudnom. Nisam nikada mogla to da predvidim, nisam to nikad ni htela, pomišljala sam, ’šta je uopšte poenta toga?’ ali sada shvatam poentu kad sam sa pravom osobom“ otkriva Ari – ako je Pete promenio način na koji Ari razmišlja o ovim stvarima, onda je možda on stvarno onaj pravi!

Pročitajte još  Miley Cyrus o tragediji u Mančesteru: Jedva čekam da dobijem priliku da zagrlim moju drugaricu Ari!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “„Nije pao na kolena“: Ariana Grande opisala kako je izgledala njena veridba sa Peteom!

  1. Preslatko!! Ja mislim da ona i Pete će biti zauvijek zajedno ili da će se barem vjenčati jer su predivan par i stvarno to zaslužuje

  2. Stvarno se vole i to je preslatko. Ja im dajem potpunu podrsku u njihovoj ljubavi i mislim da ce zauvijek biti zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.