Zanimljiv dan: Zayn Malik uradio OGROMNU tetovažu na glavi, pa prvi put pričao o 1D na svom Instagramu!

Nije tajna da je Zayn Malik ogroman ljubitelj tetovaža, ali pevač je sad prevazišao sebe s obzirom da je odlučio da tetovira i glavu na kojoj mu se sad nalazi kolosalan crtež!

Kao što možemo videti, po slici na Instagramu, on sad ima ogroman cvet koji je itekako vidljiv s obzirom na njegovu frizuru, a čak i kad bi pustio kosu, dobar deo bi ostao vidljiv, pogotovu ovaj krak koji ide ka čelu. Deluje da je bilo vrlo bolno, ali i da će biti još bolnije i rizičnije za uklanjanje, ukoliko Zayn promeni mišljenje jednog dana. Značenje tetovaže nije poznato, jer Zayn nije ništa komentarisao.

Zayn je iznenadio i time što je po prvi put na svom Instagramu spomenuo One Direction, pa je objavio sliku jakne i para patika uz komentar, “Iz 1D dana… upravo sam to poslao nekima od vas”. Fandom je odmah tagovao ostale članove 1D nadajući se komentaru, ali naravno, nije bilo ništa od toga!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Zanimljiv dan: Zayn Malik uradio OGROMNU tetovažu na glavi, pa prvi put pričao o 1D na svom Instagramu!

  1. Ja nisam ljubitelj tetovaža, ali ova izgleda lijepo. Nemojte me shvatiti pokrećeno, ja ne bih ni tačku tetovirala 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.