Pljušte komplimenti: Hailey Baldwin oduševljena izgledom Justinove mame!

Mama Justina Biebera, Pattie Mallette nikada nije krila koliko voli i podržava svog sina u svemu što radi, a ništa drugačija situacija nije bila ni kada je Justin odličio da se oženi Hailey Bieber prošle godine! Pattie je i više nego odlično prihvatila Hailey, što je i pokazala u više navrata putem društvenih mreža, dok je Hailey odlučila da uzvrati lepim komplimentom svojoj svekrvi!

Pattie je na svom Instagram profilu podelila nekoliko prelepih selfija u nizu, a izgleda da Hailey nije mogla da se suzdrži od komentara, pa je pohvalila izgled mame svog muža. “Kako moja svekrva izgleda kao 21-ogodišnjakinja? Najlepša,” napisala je Hailey u komentarima. Hailey nije jedina koja se oduševila Pattienim izgledom što možete primetiti kroz brojne komplimente koji se samo nižu u komentarima ispod fotografija.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Pattie Mallette

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Justin priznaje: Trenutno sam bliskiji sa ocem nego sa majkom!

One thought on “Pljušte komplimenti: Hailey Baldwin oduševljena izgledom Justinove mame!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.