Ubedljiva pobeda: Cristiano Ronaldo je najbolji fudbaler sveta!

Cristiano Ronaldo nema suvi talenat Lea Messija ali neverovatno napornim radom i trudom uspeo je ono što su mnogo odavno procenili kao nemoguće – izjednačio se sa njim po broju Zlatnih lopti, priznanju koje se svake godine dodeljuje najboljem fudbaleru sveta.

Koliko je Ronaldo bio ubedljiv govori to što je dobio čak 43.16% svih glasova dok je drugoplasirani Leo Messi imao više nego dvostruko manje – tek 19.25% Ronaldo je bio daleko uspešniji od svog rivala u prošloj sezoni jer je osvojio Ligu šampiona, prvenstvo Španije a pamtimo i osvajanje evropskog prvenstva u fudbalu.

On ipak nije likovao već je rekao da mu Leo nije neprijatelj niti neko sa kim se takmiči. “Ne takmičim se sa Messijem. On je igrač u istoj eri u kojoj sam i ja. Pet puta je dobijao nagradu za najboljeg fudbalera, isto kao i ja. Stvari su jasne. Srećan sam što igram za najbolji tim na svetu i imam priliku da pokažem visok nivo partija”, rekao je on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cristiano Ronaldo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marijan nam šalje svoje neverovatne crteže!

5 thoughts on “Ubedljiva pobeda: Cristiano Ronaldo je najbolji fudbaler sveta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.