„Plakao sam od smeha“: Liam Payne ima novu anegdotu o sinu Bearu!

Liam Payne čak ni posle ovoliko meseci ne prestaje da priča o ulozi oca, pa je za francuski sajt Melty ispričao jednu zanimljivu anegdotu o svom sinu Bearu!

„Blowing raspberries“ je idiom za koji nemamo tačno ime, ali ga možemo opisati kao pojavu koju bebe često rade i koja izgleda kao ruganje, plaženje i, kako Liam ističe, Bear je stalno ponavljao zvuke poput „Brrr“ i Cheryl i on su pokušavali da urade isto ali nije im uspelo! „Hteo sam da ponovim za njim ali nisam znao kako se taj zvuk proizvodi na taj način, na kraju smo se gušili od smeha jer je bilo tako ludo“ ističe Liam.

Iako je ponovo otvorio dušu o onome što ga trenutno najviše okupira, Liam zna da Cheryl nije srećna što on ide okolo i svima brblja o njihovom privatnom životu. „Ponekad sam previše uzbuđen, dođem kući i ona me pita ’Šta si ovo pričao?’ ali ne mogu da se zaustavim jer zaista uživam u svemu i ovo je tako kul da mi je teško da to krijem od javnosti“ priznaje Liam.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Brzi i neodoljivi: Pogledajte reklamu koju su 1D snimili za Tojotu! (VIDEO)

One thought on “„Plakao sam od smeha“: Liam Payne ima novu anegdotu o sinu Bearu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.